söndag 26 januari 2014

Sytt,sytt,vårnytt!

Jag vet att det är vinter fortfarande, men vid symaskinen är det snart vårtider. Åtminstone om jag ska tro på denna veckas beställningar.

En kund ville ha ett regnsskyddsfodral i storlek 20*30 cm.
Kardborrestängning med dubbla sömmar för att hålla mot slitaget och många öppningstillfällen.
Sytt i svart bomull.
Priset på detta fodral är 70 kr.
 En annan kund ville ha en vårväska i busigt mönster. Så här blev den. ca 50*35 cm. Denna är ofodrad och priset på en sådan här väska är 170 kr, vill du ha en fodrad så kostar den 200 kr.
 Samma kund ville ha en vi kan kalla det vägg-räknings och skolpappershållare. En ficka för varje familjemedlem. Det får plats ett a4-papper i varje fack. Färgönskningen var:Något som passar till grått och grönt. Jag har även andra tyger och andra färgställningar om du är intresserad. Högst upp är det en liten kanal med plats för en pinne. I ändarna kan man då knyta fast ett snöre och sedan hänga upp hela verket på väggen. Pris 250 kr.Tofflor virkade i akrylgarn.
Vi har kalla golv hemma  i vårt hus så våra gäster uppskattar att vi har gästtofflor. Nu började våra köpta tofflor gå sönder så här är resultatet av några kvällars arbete. Svärmor var premiärprovare av de i mitten. Hennes utvärdering blev: Varma och inte ett dugg halkiga. 80 kr paret för dessa. Du kan självklart välja färg på dem du vill ha.
 
 Äntligen fick jag igång min overlockmaskin och ville då genast prova den så klart. En mössa blev det. I tunn jersey. Mått nertill 50 cm.  80 kr
 Sydde två mössor bara för att det är så kul! Den övre är svart med limegröna prickar. Den nedre är ljuslila med varmlila prickar. Kameran och jag ska nog snart separera tror jag. Färgerna återvisas inte som de ser ut i verkligheten.  mått på mössorna: svart 38 cm, lila 40 cm.   80 kr/mössa 
Njut av stunden du lever i här och nu!

Vill du lämna en kommentar så blir jag bara helt glad!!!!

Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar